vineri, 5 august 2011

Contează cât de lung ai părul, nu şi cât ori cum gândeşti...la Dinamo

Nu mi-a plăcut niciodată de Cornel Dinu. Titulatura de "mister" i se potriveste precum cea de europarlamentar lui Gigi Becali. Şi dacă am ajuns la comparaţia asta o să plusez şi o să vă arăt şi exerciţiul de logică de care a dat dovadă dinamovistul.
"Frizura lui Alexe nu cred că are nimic în comun cu ţinuta care trebuie să fie la Dinamo. Şi din acest punct de vedere, nu este primul jucător de acest gen. Performanţa se obţine şi prin felul cum te prezinţi, prin ţinută.". ..."nu o să vedeţi niciodată la un club serios precum Manchester United, Bayern Munchen, Inter Milano sau AC Milan o asemenea freză de apaş.".
Dincolo de faptul că nu văd cum îl influenţează pe Alexe noua tunsoare, mi se pare abstract ca Dinu (aceasta dovadă vie a simbiozei dintre fotbal şi inteligenţă) nu a avut o reacţie mai vocală la adresa lui Dănciulescu până acum.
Cum a apărut Dănciulescu în ecuaţie?...Păi, veteranul atacant al câinilor nu şi-a dat nici BAC-ul. Anul ăsta nu l-ar fi luat oricum, dar mi se pare de bun simţ ca până la 35 de ani să fi făcut un minim efort.
Cât despre seriozitatea cluburilor menţionate în speech-ul său aş putea da cel puţin un exemplu de jucător de la fiecare dintre ele neconform viziunii lui "Mister". Cu principii de-astea sănătoase i-a dus el pe dinamovişti în Champions League. (foto: Mario Balotelli când juca la Inter)

Niciun comentariu: