vineri, 21 martie 2008

Metroul visiniu

M-am intalnit cu Claudiu...bere...Hanul cu tei...Gara Lipscani.
Claudiu a fost mereu o companie placuta...discutzii inteligente...glume bune...un tip d nota 10.

Intalnirea noastra a fost, totusi, perturbata de evenimentele d la meciul Rapid-Steaua...1-0 pt Rapid...minutul 73...o bricheta in capul arbitrului si...gata. Au suspendat meciul. Castiga Steaua cu 3-0? Nu stiu. Se reia partida din minutul 73? Nu stiu.
Ideea e ca a fost un om in tribuna care a aruncat o bricheta spre un alt om. Nu conta ca e arbitru, jucator sau antrenor. Chiar nu conta.
A fost un om in tribuna care sustinea ca e suporter al uneia din echipe si si-a dat arama pe fatza...era un netot...un terminat. Un om care in tumultul provocat de nush ce faza a aruncat o bricheta...un om care nu a gandit inainte sa faca asta. Un om care pretinde ca Rapid/Steaua este pasiunea sa...s-a inselat...s-a mintit...si inca se minte. Putea fi oricare din oamenii care se intorceau de la meci cu metroul. Tot trenul era plin cu oameni cu fulare visinii...rapidisti...toti zambeau...era 1-0 pentru ei...o bricheta. Pentru ei a fost doar o bricheta. Asha e cand lucrurile nu stau asha cum te-ai fi asteptat. Ai 1-0...meciul se incheie...si...ai pierdut.

Un comentariu:

Anonim spunea...

TOTUSI TUDOR NU A LUAT DECIZIA SA INTRERUPA MECIU IN MECIUL DE ACUM CATIVA ANI CAND S_AU ARUNCAT CU SCAUNE DIN TRIBUNA SI BOLVOVANI SI TELEFOANE ATUNCI IS DE ACORD SA SE FI INTRERUPT MECIU DAR IN ACEST CAZ>>>
PE VREMEA AIA TUDOR ARBITRA CORECT ATUNCI INCA LEGATURA DE LA BUTIN NU AJUNSESE LA EL DAR ACUMA DEJA CARACATITZA JIJI DISTRUGE FOTBALUL ROMANESC!!!!!!!! R.U.S.I.N.E!!!!!!!