vineri, 4 aprilie 2008

O sa mor ca magarul...

Anul asta a inceput destul de bine...cu multe planuri. Se anuntza ca o sa vina AC/DC...eram in culmea fericirii. Curand am aflat ca nu mai vin...dezamagire! In schimb, ca sa imi aline suferintza, au inceput sa umble zvonuri (ce spre bucuria mea s-au concretizat) cu privire la venirea celor de la Maiden... Apoi a un fluviu de formatii si-au anuntzat venirea...Judas' Priest, Manowar, Def Leppard, Whitesnake, Korpiklaani (hi-hi)...ca totul sa culmineze cu Metallica!!! Si vorbind eu cu Razvan, un prieten de-al meu...il intrebam..."Bai, mergi la concertul astora?...dar a astora?...dar a celorlalti?"...si tot asha...ati inteles ideea. Raspunsul lui m-a dat cu curul de pamant de m-am trezit la realitate..."Bani sa fie k mergem la toate!" Damn!

P.S.: Ca sa nu mai zic ca vor veni iar cei de la Anathema la Artmania si iar n-o sa-i vad...s-au dat biletele in mai putin de 2 saptamani:(

Un comentariu:

Serj spunea...

prietenul tau are intr-un anumit sens dreptate.Venitul pe cap de locuitor de la noi din tara nu se poate compara inaca cu cel al tarilor din vest.Prin urmare cate un nume mare concerteaza in fiecare saptamana la ei.
Din punctul de vedere al puterii de cumparare promoterii ar trebui sa ia in considerare si posiblitatea suprasaturatie publicului romanesc.In orice caz o echlibristica foarte interesanta intre disponibilitatea publicului si a atractivitatea ofertelor.
Eu personal sper sa ajung La Judas Priest,Metallica si Iron Maiden.